AdresGanzeweide 179, Loods 15 6413 GE Heerlen
Bel ons+31 6 342 42 797
Schrijf onsinfo@ferrosteelart.nl

Ferro Steel ArtUnieke RVS balustrade op maat in LimburgBalustrade

RVS of Stalen balustrades zijn niet alleen mooi, maar ook stijlvol, slijtvast en bijzonder praktisch. En ze gaan lang mee.
Ferro Steel Art

Designvolle RVS of Stalen balustrades

Wat is een balustrade?

Een balustrade, is een hek om uw balkon, dakterras, overloop of trap. Deze hekwerken zijn stevig en bieden u bescherming.

Balustrades worden van verschillende materialen gemaakt zoals: hout, RVS (roestvrij staal), staal of aluminium. Naast de materialen zijn balustrades er ook in verschillende stijlen. De hekwerken kunnen heel strak worden vormgegeven, maar ook juist heel klassiek.

RVS of Stalen balustrades

Een RVS of stalen balustrade is in de eerste plaats vooral veilig en functioneel.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat deze mooi aansluit bij uw woning of bedrijfspand.
Uiteraard vind u het ook fijn als er nauwelijks onderhoud nodig is.
RVS of Staal is dan een slimme keuze!

U kunt combinaties maken van RVS of staal met bijvoorbeeld glas, voor een mooi transparant geheel.
Of denk aan RVS of stalen staanders en leuning, gecombineerd met staalkabels voor een industriële uitstraling.
Het is maar net wat u mooi vindt en welke uitstraling en sfeer u wenst.
Uw balustrade wordt door Ferro Steel Art exact volgens tekening gemaakt en daarna gemonteerd.
Wij helpen u graag bij uw keuze.

Voorschriften en vergunningen balkonhek

Een balkonhekwerk biedt in de eerste plaats veiligheid. Er zijn dan ook een aantal wettelijke eisen aan een balkonhek verbonden:

  • de minimale hoogte van een balkonhekwerk is 1 meter, als de afstand tot de grond naar het balkon minder dan 13 meter is
  • de minimale hoogte van een balkonhekwerk is 1,20 meter als de afstand van de grond tot aan het balkon meer dan 13 meter is
  • de afstand tussen de spijlen mogen in de hoogte en breedte samen niet meer dan 110 cm zijn. Als u een spijlenhekwerk heeft van bijvoorbeeld 100 cm hoog, mag de afstand tussen de spijlen dus niet meer dan 10 cm zijn.

Als u nog geen balkon of dakterras heeft, maar wel van plan bent om er een te bouwen moet u een vergunning aanvragen. Voor een balkon met een oppervlakte minder dan 2m² heeft u een lichte vergunning nodig en voor een balkon met een oppervlakte groter dan 2m² heeft u een reguliere bouwvergunning nodig. Een bouwvergunning vraagt u aan bij uw gemeente.

https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2021/02/Balustrades_ferro_steel_art.jpg
Bellen
+31 6 121 08 544
E-mail
info@ferrosteelart.nl
Limburg
Ganzeweide 179, Loods 15
6413 GE Heerlen
Ferro Steel Art

Een balustrade biedt ontzettend veel mogelijkheden, voor binnen en buiten.

Ferro Steel ArtRVS of Stalen balustrades

De ideale stalen of RVS balustrades? Die vind je bij www.ferrosteelart.nl! Wij ontwerpen RVS balustrades in Limburg en omstreken.

Stijlvol en functioneel

Wij vervaardigen balustrades zowel in staal als in RVS. Bovendien maken wij ook andere constructies in metaal zoals trappen, borstweringen, leuningen en trapleuningen.

Uitstraling

Een RVS balustrade, met led verlichting of zonder, geeft uw woning een compleet andere uitstraling. Zeker in een combinatie met andere materialen zoals glas of hout.

Duurzaam mooi

Gaat u echt voor duurzame kwaliteit? En wilt u genieten van een balustrade die tot in de kleinste details fraai en perfect is afgewerkt? Ferro Steel Art is uw partner.

Hoogwaardige RVS materialen

Onze RVS balustrade zijn van hoogwaardige RVS materialen. Voor de technici onder u: voor binnen én buiten gebruiken we RVS kwaliteit 3.04.