AdresGanzeweide 179, Loods 15 6413 GE Heerlen
Bel ons+31 6 342 42 797
Schrijf onsinfo@ferrosteelart.nl

Ferro Steel ArtStalen deuren op MaatBalustrade

Een stalen deur, metalen deur of ook wel industriële deur of kantoorwand is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw huis of kantoor.
Ferro Steel Art

Betaalbaar stalen deuren

een stijlvolle en elegante stalen deur

Een stalen deur, metalen deur of ook wel industriële deur of kantoorwand is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw huis of kantoor. Het aansprekende ranke staal design schept sfeer en ruimte en is toepasbaar in vrijwel elke stijl.

Het goedkope alternatief doet zeker niet onder voor een stalen deur in design en afwerking, onze deuren zijn juist strakker, rustiger en ranker dan de stalen deuren.

Stalen deur naar wens en op maat

We maken het u heel gemakkelijk. Ferro Steel Art regelt alles van begin tot het einde, echter u heeft zelf de regie.

U bepaalt wat en wanneer iets gebeuren moet. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent, maar dat is een open deur natuurlijk.
Bent u op zoek naar stalen deuren of ramen? Ontwerp zelf uw metalen deur en vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever even telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook prima!


Metalen deuren en wanden

Onze stalen deuren met glas geven een strakke, stijlvolle en exclusieve uitstraling in elke woonruimte.
Onze versie van de stalen deur is geen deur zoals een ‘normale’ scharnierdeur die aan de deur scharniert. Onze stalen deuren scharnieren op een kleine 10 cm uit de rand van de deur. Een van de velen voordelen van onze stalen deuren is dat er geen kozijn nodig is waardoor de taatsdeur in de ruimte vrij lijkt te bewegen.

Dit zorgt voor een ruimtelijk effect, zeker wanneer de sparing tot het plafond open is. Er wordt dan hoogte gecreëerd. Onze stalen deuren kunnen twee zijdes opdraaien door middel van het taatsscharnier. Dit is zeer praktisch wanneer bij het in- en uitlopen van een woonkamer, keuken of hal.

https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2021/02/ferrosteelart_517.jpg
Bellen
+31 6 121 08 544
E-mail
info@ferrosteelart.nl
Limburg
Ganzeweide 179, Loods 15
6413 GE Heerlen
Ferro Steel Art

Een stalen binnendeur met glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor.

Ferro Steel ArtDesignvol stalen deuren

Een mooie stalen deur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten.

Stijlvol en functioneel

Een enkele stalen deur is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer binnenvalt.

Uitstraling

Stalen deuren geven een ruimte een open karakter, maar maakt het tegelijkertijd mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten.

Duurzaam mooi

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen deuren? de stalen deuren van Ferro Steel Art kenmerken zich door hun perfect design en afwerking.

Waarom Ferro Steel Art?

Wij garanderen kwaliteit, van begin tot eind. Dat begint bij ons op de werkplaats en eindigt pas op het moment dat u volledig tevreden bent.