AdresGanzeweide 179, Loods 15 6413 GE Heerlen
Bel ons+31 6 342 42 797
Schrijf onsinfo@ferrosteelart.nl

Ferro Steel ArtTrapleuning op maat in LimburgTrapleuning

Ben je volop aan het renoveren? Heb je net gebouwd en zoek je een maker van trapleuningen in Limburg? Bij Ferro Steel Art ben je aan het juiste adres!
0123456789001234567890+

World awards

Taking seamless key performance indicators.
0123456789001234567890%

Project success

Engage fully tested process improvement platforms.
0123456789001234567890+

Employees

Leverage other resource leveling convergence.
012345678900123456789001234567890

Worldwide clients

Globally network focused material products.
Ferro Steel Art

Sterk in RVS en staal

Stalen trapleuningen in Limburg

Bij een trap hoort een veilige trapleuning. Een leuning geeft steun bij het op en af te trap lopen. Niet alleen de veiligheid maar ook het uitzicht van de leuning is van belang. Zo moet de leuning een mooi geheel vormen met de trap zelf. Bij Ferro Steel Art zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van stalen trapleuningen in Limburg en omstreken. Staal heeft ook tal van voordelen ten opzichte van andere materialen zoals kunststof of hout, maar hierop gaan we later verder in.

Zowel het functionele als het esthetische aspect van de trapleuning wonnen de laatste jaren aan belang. Niet voor niets kiezen heel wat architecten in Limburg en omstreken vandaag voor staal. Een leuning in staal of smeedijzer kan perfect in een woning in landelijke cottagestijl, maar net zo goed in een moderne, minimalistisch interieur. Bij Ferro Steel Art zorgen we ervoor dat jouw trapleuning perfect past bij de stijl van je woning.

Laat je stalen trapleuning op maat maken in Limburg

Ben je volop aan het renoveren? Heb je net gebouwd en zoek je een maker van trapleuningen in Limburg? Bij Ferro Steel Art ben je aan het juiste adres! In ons assortiment zitten stijlvolle stalen trapleuningen die perfect aansluiten bij jouw project.

RVS leuningen

We hebben zowel rechthoekige als ronde en vierkante modellen. Afhankelijk van de stijl van je woning en de trap zelf stellen we je een aantal exemplaren voor. Naast de leuning zelf kun je ook kiezen uit tal van leuninghouders of dragers. Deze kunnen mee uit staal vervaardigd zijn, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor houten dragers. De leuning zelf kan uit massief of hol staal gemaakt zijn. Ook in de vorm en details zijn er tal van mogelijkheden. Het exacte ontwerp hangt af van je interieur en van de trap zelf. Samen zoeken we de perfecte match! Een trapleuning in RVS of staal kan bovendien ook rechtstreeks in de muur geplaatst worden, wat heel strak en minimalistisch oogt.

Naast klassieke, rechte leuningen zijn wij ook gespecialiseerd in trapleuningen voor wenteltrappen of draaitrappen. Hierbij zijn de leuningen gemaakt uit verticale, massieve RVS of stalen buizen die bovenaan afgerond worden. Een trapleuning in RVS of staal geeft je woning een stijlvolle touch. Zeker in combinatie met een witte muur en een strakke houten trap komt de RVS of stalen trapleuning perfect tot zijn recht.

https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2021/02/staal_hout_ferro_steel_art_steel_limburg_heerlen_sittard_geleen_beek_wood-1-1280x1280.jpg

Bij veel hedendaagse woningen wordt er tegenwoordig gekozen voor stalen of RVS trapleuningen, ramen en deuren.

Bellen
+31 6 121 08 544
E-mail
info@ferrosteelart.nl
Limburg
Ganzeweide 179, Loods 15
6413 GE Heerlen
Founder and owner

Peter Trebuchet

  • Career & Experience
  • Recognitions & Awards

Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches. Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes. Objectively pursue diverse catalysts for change for interoperable meta-services.

Proactively fabricate one-to-one materials via effective e-business. Completely synergize scalable e-commerce rather than high standards in e-services. Assertively iterate resource maximizing products after leading-edge intellectual capital.

https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2020/11/img-signature.png

Amwerk team membersOur team

Production managerSawyer Perry
Product architectSue Martins
Team leaderMatthew Garnett
https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2020/11/bgn-careers.jpg
CareersInterested in joining Amwerk?

Simply fill out the Careers form and we will contact you as soon as possible.

Who is Amwerk?

A team of highly skilled manufacturers, prepared to meet any request for fabrication, tool crafting or product design and production.

Ferro Steel ArtRVS leuningen

De ideale trapleuning? Die vind je bij www.ferrosteelart.nl! Wij plaatsen trapleuningen in Limburg en omstreken.

Stijlvol en functioneel

Origineel of stijlvol, functioneel of esthetisch, wij maken uw leuning zoals u deze voor ogen heeft.
staal of roestvrij staal bieden veel mogelijkheden.

Uitstraling

Een RVS trapleuning, met led verlichting of zonder, geeft uw trap een compleet andere uitstraling. Zeker een RVS trapleuning die vierkant is.

Duurzaam mooi

Gaat u echt voor duurzame kwaliteit? En wilt u genieten van een trapleuning die tot in de kleinste details fraai en perfect is afgewerkt? Ferro Steel Art is uw partner.

Hoogwaardige legering

Onze RVS trapleuningen zijn hoogwaardig gelegeerd. Voor de technici onder u: voor binnen én buiten gebruiken we RVS kwaliteit 3.04.