AdresGanzeweide 179, Loods 15 6413 GE Heerlen
Bel ons+31 6 342 42 797
Schrijf onsinfo@ferrosteelart.nl

Ferro Steel ArtUnieke RVS tafel op maat in LimburgRVS tafels

RVS tafels zijn niet alleen mooi, maar ook stijlvol, slijtvast en bijzonder praktisch. En ze gaan lang mee. Om die redenen is ook een RVS werktafel of rvs werkbank geliefd.
Ferro Steel Art

We ontwerpen unieke RVS meubelen

Voor RVS meubelen in Limburg bent u bij Ferro Steel Art aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren stalen en RVS meubels in de breedste zin van het woord. Daarbij staan hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel. Te allen tijde zorgen wij voor meubelstukken van de bovenste plank!

Van ontwerp tot realisatie

Wij maken alles op maat en naar uw wensen, staal of RVS.
Een duurzame tafel waar u jaren plezier van heeft in zowel gebruik als onderhoud. In samenspraak met u bepalen we breedte, lengte en hoogte en gebruikte materialen.

Wilt u een bijzondere eettafel laten maken van RVS of robuuste stalen terrasstoelen voor de mooie zomerdagen? Afhankelijk van het product kunnen wij uw ontwerp vaak al binnen 3 weken bij u in Limburg of omstreken afleveren! Maak een afspraak, ga samen met ons aan tafel en bespreek uw wensen. We voorzien u direct van persoonlijk advies en denken met u mee. Daarnaast stellen we een offerte op maat op, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. In principe kunnen we alles voor u regelen. Van ontwerp tot realisatie: Ferro Steel Art verzorgen het voor u!

RVS tafels
de mogelijkheden zijn eindeloos

Ons aanbod in design meubilair is vrijwel oneindig. Wij maken RVS en Staal tafels of stoelen voor binnen en buiten, bureaus, tv-meubelen, showroomkasten, computeropbergsystemen, bloembakken en sfeerlampen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Ferro Steel Art terecht voor unieke, strakke ontwerpen voor hun kantoor of woning.
Het is ook mogelijk om een stalen constructie met andere materialen te combineren, zoals met glas of hout. Samen met u komen wij tot een design dat helemaal op uw wensen aansluit.

Bent u benieuwd naar de opties en de mogelijkheden, of heeft u al ideeën of tekening voor uw stalen meubelen of RVS meubelen en wilt u ons meteen uw plannen voorleggen? Neem dan contact met ons op! Ferro Steel Art uit Heerlen is bereikbaar op het telefoonnummer 06 121 08 544 U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

https://ferrosteelart.nl/wp-content/uploads/2021/02/RVS-tafel-Glanzende-blikvanger_ferro_steel_art_amsterdam-1-1280x825.jpg
Bellen
+31 6 121 08 544
E-mail
info@ferrosteelart.nl
Limburg
Ganzeweide 179, Loods 15
6413 GE Heerlen
Ferro Steel Art

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op
Wij helpen u graag!

Ferro Steel ArtRVS tafel

De ideale stalen of RVS tafels? Die vind je bij www.ferrosteelart.nl! Wij ontwerpen RVS tafels in Limburg en omstreken.

Stijlvol en functioneel

Origineel of stijlvol, functioneel of esthetisch, wij maken uw tafel zoals u deze voor ogen heeft.
staal of roestvrij staal bieden veel mogelijkheden.

Uitstraling

Een RVS tafel, met led verlichting of zonder, geeft uw woonkamer een compleet andere uitstraling. Zeker in een combinatie met andere materialen zoals glas of hout.

Duurzaam mooi

Gaat u echt voor duurzame kwaliteit? En wilt u genieten van een tafel die tot in de kleinste details fraai en perfect is afgewerkt? Ferro Steel Art is uw partner.

Hoogwaardige RVS materialen

Onze RVS tafels zijn van hoogwaardige RVS materialen. Voor de technici onder u: voor binnen én buiten gebruiken we RVS kwaliteit 3.04.